MESÉLJE EL CÉGE TÖRTÉNETÉT SZEMÉLYRE SZABOTT CERUZÁINKKAL!

A személyre szabott, ültethető Sprout® ceruzák ideális ökoalternatívát jelentenek a műanyag promóciós tollak helyett, és kiváló beszélgetésindítóként is szolgálhatnak a kereskedelmi bemutatókon, szemináriumokon és konferenciákon. Ha ceruzát ültetsz, nem csak egy új növényt nevelsz, hanem egy olyan zöld gondolkodásmód kialakítását is segíted, amely azt vizsgálja, hogyan lehet a mindennapi használati tárgyakat újra felhasználni ahelyett, hogy kidobnánk őket.

ÜLTETHETŐ CERUZA

A Sprout® ceruzák alapfelszereltségként tartalmazzák a mag nevét és a Sprout® logót. Szervezete logóját és üzenetét gravíroztathatja vagy színes nyomtatással nyomtathatja.

EGYEDI KÁRTYA

Minden kártya hátoldala tartalmazza az ültetési utasításokat, a kártya előlapját pedig kívánság szerint testre szabhatja saját logójával és üzenetével.

EGYEDI PAPÍRTOK

Tökéletes konferenciákhoz, szemináriumokhoz vagy kereskedelmi bemutatókhoz. Minden kártya hátoldala tartalmazza az ültetési utasításokat, az elejét pedig igény szerint testre szabhatja szervezete logójával és üzenetével.