Termékeink

KOKTÉLPARADICSOM

Édes és rogogós, ezek a kis paradicsomok könnyen termeszthetők az ablakpárkányon vagy egy védett kertben, és még könnyebben fogyaszthatók! A legtöbb koktélparadicsom egy hónapon belül virágozni kezd, a virágokból pedig kis zöld gyümölcsök fejlődnek. Néhány héttel később már a saját termesztésű koktélparadicsomodba haraphatsz.

BAZSALIKOM

Íme egy kis titok: a bazsalikom az egyik legnépszerűbb fűszernövény a Sprout ceruzák között. Nagyon könnyen vethető és termeszthető, gyógynövénykertekben éppúgy jól érzi magát, mint ablakpárkányos cserepekben. Csak ültesd el, öntözd meg, tedd napos helyre, és nézd, ahogy kihajt!

 

NAPRAFORGÓ

Gondoltad volna, hogy egy ceruzából is lehet napraforgót nevelni? Hidd el! Csak ültesd el egy napos, de védett helyre,megfelelő földbe, és öntözd rendszeresen. Ha a szabadba ülteted, vigyázz a csigákra, melyek előszeretettel rágcsálják a fiatal hajtásokat. Ahogy nő, mindenképpen karózd le, hogy minél magasabbra nőhessen.

 

ZSÁLYA

Ez a napfényt kedvelő gyógynövény a rovarok és méhek barátja, és jól fejlődik cserépben a szabadban és a beltérben egyaránt. Tegye a ceruzát a cserépbe, és legyen türelmes – alig több mint három hétbe telhet, mire az első hajtások kifejlődnek. Mivel a zsálya szereti a napfényt, a legjobb eredmény érdekében érdemes késő tavasszal elültetni a ceruzát.

SZÁZSZORSZÉP

Ha a balkonláda vagy a virágtartód kicsit szomorúnak tűnik, akkor megvan a megfelelő dolog, hogy felvidítsd őket. Ültess százszorszépvirág ceruzát, és nézd ahogyan a méhek zümmögve megérkeznek a szép fehér és sárga virágokhoz. Könnyen termeszthető vadvirág, és biztosan mosolyt csal majd az arcodra.

 

 

Tudjon meg többet a Sprout® ceruzákról!

AJÁNLATUNK

Akár alternatívát keres a műanyag tollak helyett, akár emlékezetes ajándékot a barátoknak és a családnak,
a beültethető Sprout® ceruzák mosolyt csalnak az arcokra, amikor az emberek rájönnek, hogy ezek a ceruzák növényekké nőnek.